Čekanju je kraj - Zvezda zove na stadion!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2016, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čekanju je kraj - Zvezda zove na stadion!

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je navijače o dinamici prodaje i cenama karata za prvi takmičarski meč u 2016. godini koji će u subotu biti odigran na stadionu "Rajko Mitić".

Dvomesečnoj pauzi u domaćem fudbalskom šampionatu došao je kraj, a lider na tabeli u subotu će odigrati svoj prvi takmičarski meč u 2016. godini pred domaćim navijačima.

Fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde u subotu dočekuju lučansku Mladost u okviru 23. kola što će biti prilika da "Delije" napune tribine stadiona "Rajko Mitić" i provere kako se radilo na pripremama.

U petak, 19. februara, u 11 časova počeće sa radom blagajne na stadionu "Rajko Mitić" na kojima će se prodavati karte za ovaj meč.

Blagajne će raditi do 16 časova, dok će na dan utakmice biti otvorene od 10 časova, pa sve do početka utakmice.

Cene karata su sledeće:

Sever: 200 rsd;

Istok: 400 rsd;

Zapad: 500 rsd;

Vip1 i Vip2: 1000 rsd;

Vip galerija: 1500 rsd;

Duel između jesenjeg šampiona i lučanske Mladosti igra se u subotu od 14 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

AKCIJA ZVEZDE: Dođi na Mladost, sakupljaj sličice!

Izvor: HotSport.rs, 18.Feb.2016

Crvena zvezda u subotu od 14 časova na stadionu “Rajko Mitić” dočekuje Mladost iz Lučana u prvom prolećnom kolu, a iz kluba poziavju navijače da u što večem broju dođu i podrže voljei tim.. . Karte će se u prodaji naći u petak od 11 časova, a cene su popularne 200 dinara “sever”,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.