Voz naleteo na automobil kod Valjeva

Izvor: RTS, 27.Avg.2019, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz naleteo na automobil kod Valjeva

Putnički voz koji saobraća na relaciji Užice-Beograd, naleteo je u 17 časova i 3 minuta na putnom prelazu između stanica Valjevo i Divci na vozilo marke "citroen". U sudaru nije bilo povređenih, saopšteno je iz "Infrastruktura železnica Srbije".
Vozač je, kako se navodi, pokušao da pređe preko prelaza kada prolazak nije dozvoljen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Do incidenta je došlo zbog toga što, kako se navodi u saopštenju "Infrastrukture železnice Srbije", vozač nije poštovao svetlosnu, zvučnu i drumsku signalizaciju.
U saopštenju se dodaje da je putni prelaz između Valjeva i Divaca obezbeđen svetlosnom i zvučnom signalizacijom, kao i saobraćajnim znacima. 
Istražna komisija i saobraćajna policija na licu mesta vrše uviđaj.
Nakon završetka uviđaja očekuje se uspostavljanje redovnog saobraćaja vozova.
"Infrastruktura železnice Srbije" apeluje na sve učesnike u drumskom saobraćaju da poštuju propise i signalizaciju kako bi se sačuvali ljudski životi i sprečile nesreće na putnim prelazima.

Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Voz naleteo na automobil, nema povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2019

Putnički voz koji saobraća na relaciji Užice-Beograd Centar danas je, između stanica Valjevo i Divci na putnom prelazu obezbeđenom svetlosnom i zvučnom signalizacijom, kao i saobraćajnim znacima, naleteo na vozilo marke "citroen" koje je pokušalo da pređe preko prelaza kada prolazak nije dozvoljen...U...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.