Voz naleteo na automobil, nema povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2019, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz naleteo na automobil, nema povređenih

Putnički voz koji saobraća na relaciji Užice-Beograd Centar danas je, između stanica Valjevo i Divci na putnom prelazu obezbeđenom svetlosnom i zvučnom signalizacijom, kao i saobraćajnim znacima, naleteo na vozilo marke "citroen" koje je pokušalo da pređe preko prelaza kada prolazak nije dozvoljen.

U incidentu koji se dogodio u 17:03 nije bilo povređenih, saopštile Infrastrukture železnice Srbije.

Do naleta voza na automobil došlo je, kako se navodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zbog nepoštovanja svetlosne, zvučne i drumske signalizacije od strane vozača.

Istražna komisija i saobraćajna policija na licu mesta vrše uviđaj. Nakon završetka uviđaja očekuje se uspostavljanje redovnog saobraćaja vozova.

Infrastruktura železnice Srbije i ovog puta apeluje na sve učesnike u drumskom saobraćaju da poštuju propise i signalizaciju kako bi se sačuvali ljudski životi i sprečile nesreće na putnim prelazima, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Citroen

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voz naleteo na automobil

Izvor: B92, 27.Avg.2019

Beograd -- Putnički voz koji saobraća na relaciji Užice-Beograd Centar je naleteo na vozilo marke "citroen" koje je pokušalo da pređe preko prelaza...Inače, pružni prelaz je obezbeđen svetlosnom i zvučnom signalizacijom, kao i saobraćajnim znacima...U incidentu koji se dogodio u 17:03 nije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.