Sanitet knjaževačkog Doma zdravlja se zapalio u Svrljigu, nema povređenih

Izvor: JužneVesti.com, 05.Maj.2021, 13:23

Sanitet knjaževačkog Doma zdravlja se zapalio u Svrljigu, nema povređenih

Vatra ubrzo ugašena; foto: Đ. N.Oko 11:20 na putu Niš - Knjaževac, kod glavnog mosta u Svrljigu, tokom vožnje je u motornom delu saniteta knjaževačkog Doma zdravlja izbila vatra koju je srećom vozač brzo primetio, zaustavio vozilo i uz pomoć vatrogasa požar je ugašen, potvrđeno je Južnim vestima u policiji.

Povređenih nema, a prisebnost vozača saniteta doprinela je i da na vozilu "citroen" nema >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << veće štete.

U policiji kažu za Južne vesti da je o događaju obavešteno i nadležno tužilaštvo, da nema nikakvih sumnjivih okolnosti, a da će istragom biti utvrđen tačan uzrok požara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Goreo kontejner na Bulevaru, dim u jednom trenutku "obgrlio" višespratnicu

Izvor: JužneVesti.com, 05.Maj.2021

Nešto pre 18 sati počeli su da gore kartoni u kontejneru pored zgrade na Bulevaru Nemanjića u Nišu, nedaleko od vrtića "Bambi" i Doma zdravlja, a kako kažu u niškoj policiji, požar je sada ugašen i u njemu nema povređenih...Iz policije kažu da je njima požar prijavljen oko 18 sati, te da...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.