NOVO PODMETANjE POŽARA U NIŠU: Izgorela dva automobila, oba u vlasništvu biznismena?

Izvor: Večernje novosti, 13.Avg.2018, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVO PODMETANjE POŽARA U NIŠU: Izgorela dva automobila, oba u vlasništvu biznismena?

Serija paljenja automobila u Nišu dobila nastavak U noći između nedelje i ponedeljka, u Mokranjčevoj ulici u Nišu, ispred kuće biznismena I. S. vlasnik lanca hotela među u kojima je i “My place” u Nišu izgoreli su auto marke „bmv“ i „citroen c4 Pikaso“. Povređenih, na sreću nije bilo. - Sve se dogodilo vrlo brzo. Vatra je buknula i dok su stigli vatrogasci „bmv“ je izgoreo, a ,,citroen >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pikaso" je znatno oštećen. Vozila su odmah posle požara uklonjena - kaže komšija. U policiji kažu da im je u 3.05 prijavljeno da gore dva vozila. Požar je lokalizovan, obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo, izvršen je uviđaj i intenzivan rad policije je u toku – kažu u niškoj policiji. Pročitajte još - SERIJA PALjENjA VOZILA U NIŠU SE NASTAVLjA: Buknuo auto žene policajca (FOTO) Ni u OTJ Niš zasad nema preciznijih informacija o tome kako je došlo do požara koji je prigutao ova dva automobila. Sumnja se da je požar je podmetnut, a prema nezvaničnim informacijama, oba automobila su u vlasništvu uspešnog biznismena. Podsetimo, u Nišu je pre dve večeri izgoreo “bmv” na parkingu na Vizantijskom bulevaru koji je u vlasništvu supruge policijskog inspektora. U poslednjih šest meseci u Nišu je zapaljeno devet automobila od kojih su tri u vlasništvu policije.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Još dva automobila gorela

Izvor: JUGpress.com, 13.Avg.2018

NIŠ..Noćas su oko tri sata posle ponoći  u Mokranjčevoj ulici u Nišu, ispred kuće biznismena I. S, vlasnika lanca hotela među kojima je i „My place“ u Nišu, izgorela dva automobila –  marke „BMW i „Citroen c4 Pikaso“. Povređenih nije bilo...Sumnja se da je požar podmetnut, a...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.