NIŠ ZAVIJEN U CRNO: ĆERKA UMRLA ZA MAJKOM! Devojka preminula na operacionom stolu nakon teškog udesa

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 18:52

NIŠ ZAVIJEN U CRNO: ĆERKA UMRLA ZA MAJKOM! Devojka preminula na operacionom stolu nakon teškog udesa

Horor na jugu Srbije.

Devojka (22) podlegala je povredama nakon stravičnog udesa u kojem je na licu mesta poginula njena majk, a povređeni su njena sestra (24) i otac (54), a koji se dogodio danas oko 13.30 sati na starom putu Niš - Prosek.

Podsetimo, do nesreće je došlo kada je iz još neutvrđenih razloga, vozilo "citroen" sletelo sa kolovoza i prevrnulo se na bok. Kako nam je potvrđeno, jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osoba je stradala na licu mesta, dok je Hitna pomoć četvoro prebacila u niški Univerzitetski klinički centar.

Na prvim fotografijama stravične saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula, a četvoro povređeno na starom putu Niš - Prosek, nedaleko od Konjičkog kluba vidi se automobil prevrnut na bok i ekipe hitne pomoći sa nosilima i vatrogasci.

Osim što je prevrnut u kanal na automobilu se vide velika oštećenje sa prednje strane vozila.

Devojka (24)  zadobila je teške povrede unutrašnjih organa, takođe se nalazi u operacionoj sali.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POZNATO STANJE PREŽIVELE ĆERKE U TEŠKOJ NESREĆI KOD NIŠA: Majka preminula na licu mesta, otac jedva izvukao živu glavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024

Jeziva tragedija....Devojka (24) kojoj su majka i sestra poginule u teškom udesu kod Niša, a otac je povređen, i dalje je životno ugrožena. Kako se saznaje, ona ima teške povrede bubrega...Podsetimo, njena sestra (22) pogledala je povredama u operacionoj sali, dok je majka stradala na licu mesta....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.