POZNATO STANJE PREŽIVELE ĆERKE U TEŠKOJ NESREĆI KOD NIŠA: Majka preminula na licu mesta, otac jedva izvukao živu glavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 21:23

POZNATO STANJE PREŽIVELE ĆERKE U TEŠKOJ NESREĆI KOD NIŠA: Majka preminula na licu mesta, otac jedva izvukao živu glavu

Jeziva tragedija...

Devojka (24) kojoj su majka i sestra poginule u teškom udesu kod Niša, a otac je povređen, i dalje je životno ugrožena. Kako se saznaje, ona ima teške povrede bubrega.

Podsetimo, njena sestra (22) pogledala je povredama u operacionoj sali, dok je majka stradala na licu mesta. Do nesreće je došlo kada je iz još neutvrđenih razloga, vozilo "citroen" sletelo sa kolovoza i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prevrnulo se na bok. Kako je potvrđeno, jedna osoba je stradala na licu mesta, dok je Hitna pomoć četvoro prebacila u niški Univerzitetski klinički centar.

Na prvim fotografijama stravične saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula, a četvoro povređeno na starom putu Niš - Prosek, nedaleko od Konjičkog kluba vide se automobil prevrnut na bok i ekipe hitne pomoći sa nosilima i vatrogasci.  Osim što je prevrnut u kanal na automobilu se vide velika oštećenje sa prednje strane vozila.

Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVESNA KOMUNIKATIVNA I TRENUTNO STABILNA Lekari spasili bubreg devojci čiji su saputnici nastradali u teškom udesu na auto putu kod Niša

Izvor: Blic, 10.Mar.2024, 12:35

Devojka L.A. (24), čija je majka stara 54 godine i druga devojka iz automobila V.Š. (22) podlegla povredama zadobijenim u teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Niš — Pirot kod Niške Banje, trenutno je stabilno i nalazi se u svesnom stanju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.