Električni Citroen e-C4 i Citroen e-C4 X sa više snage i dužim dometom

Izvor: AutoBlog, 04.Maj.2023, 09:33

Električni Citroen e-C4 i Citroen e-C4 X sa više snage i dužim dometom

Citroen je za električne modele e-C4 i e-C4 X pripremio snažniji i efikasniji pogonski sklop pa su ovi automobili sada više u skladu sa ostalim Stellantisovim ponudama u pogledu snage i dometa (s tim što starije verzije ostaju dostupne kao pristupačnije alternative). Ukratko, Citroen e-C4 i e-C4 X su dobili jači električni motor sa 115 kW/156 KS i 260 Nm obrtnog momenta, što znači 15 kW/20 KS više nego ranije. Novi električni motor se već nalazi u drugim modelima Stellantisa baziranih na istoj e-CMP arhitekturi, uključujući tu Peugeot E-208,...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Električni Citroen e-C4 i Citroen e-C4 X sa više snage i dužim dometom

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2023

Citroen je za električne modele e-C4 i e-C4 X pripremio snažniji i efikasniji pogonski sklop pa su ovi automobili sada više u skladu sa ostalim Stellantisovim ponudama u pogledu snage i dometa (s tim što starije verzije ostaju dostupne kao pristupačnije alternative).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.