Raspituju se za popust

Izvor: Večernje novosti, 05.Maj.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspituju se za popust

PRODAJNA akcija kompanije "Krajsler Fijat automobili Srbija", koja omogućava vlasnicima starih vozila da uz recikliranje tih četvorotočkaša dobiju popust pri kupovini "fijata 500 L" i "punta", izazvala je veliko interesovanje. Zasad se vozači samo raspituju o uslovima i načinu kako doći do popusta od 2.000 do 2.500 evra, a u " >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Fijatu" se nadaju da će ova akcija povećati prodaju. Kada je vozilo starije od 20 godina posle reciklaže donosi popust od 2.500 evra. Vlasnici automobila starih između 15 i 20 godina, mogu da kupe "fijat 500 L" po ceni povoljnijoj za 2.000 evra od sadašnje. - Veliko je interesovanje od jutros, za sada ljudi samo zovu, interesuju se, dolaze i u salon da se lično raspitaju o uslovima akcije - kažu u prodajnom centru "Fijata" u Beogradu. Građani koji žele da kupe "punto" ili "fijat 500 L" treba najpre da pronađu reciklažni centar, gde se automobili mogu uništiti na ekološki način. Vlasnik vozila mora da donese dokaz o reciklaži ili sertifikat u bilo koji ovlašćeni dilerski centar FCA i na taj način, dobija popust za kupovinu novog modela. Tako "fijat 500l" koji trenutno košta 12.900 evra, posle reciklaže automobila starijeg od 20 godina, može da se kupi za 10.490 evra. Ako je auto star između 15 i 20 godina, cena mu je 10.900 evra. Za sku­plje modele moguće je pokrenuti i kreditnu liniju u dogovoru sa "Fijatom". Popust za kupovinu vozila obezbedila je fabrika "Fijat" iz Kragujevca, koja je za kupce pripremila i beskamatno finansiranje do 9.000 evra, koje daje FCA kao proizvođač i ne ide preko komercijalnih banaka.PREDMET UGOVORA Predmet koncesije je izgradnja deonice od Surčina do Obrenovca u dužini od 17,6 kilometara, zatim održavanje i korišćenje deonica od Obrenovca do Preljine u dužini od 103 kilometra, koje se grade iz kineskog i azerbejdžanskog kredita, kao i izgradnja dela od Preljine do Požege od 31 kilometra. Deo od Surčina do Obrenovca, prema procenama koštao bi oko 150 miliona evra, a deo od Preljine do Požege procenjen je na oko 300 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Chrysler

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Veliko interesovanje za novu prodajnu akciju Fiata

Izvor: AutoBlog, 05.Maj.2015

Kako pišu "Novosti", prodajna akcija kompanije "Krajsler Fijat automobili Srbija", koja omogućava vlasnicima starih vozila da uz recikliranje tih četvorotočkaša dobiju popust pri kupovini "fijata 500 L" i "punta", izazvala je veliko interesovanje. Zasad se vozači samo raspituju o uslovima i načinu...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.