Izvor: JUGpress.com, 07.Maj.2024, 20:50

,,Sačuvajno humanost”: Nedelja Crvenog krsta u Vranju

VRANJE
Svetski dan Crvenog krsta, 8. maj i „Nedelja Crvenog krsta“ trajaće od 8. do 15. maja i biće obeleženi i u Vranju brojnim aktivnostima pod sloganom „Sačuvajmo humanost“.
Povodom 11. maja, Nacionalnog dana dobrovoljnih davalaca krvi biće svečano uručena priznanja zaslužnim pojedincima i kolektivima, organizovan prijem za penzionere i volontere, a aktivisti će obići seoska domaćinstva. Takođe, biće realizovane brojne edukativne radionice u osnovnim i srednjim školama, kao i tradicionalna akcija „Paket za novorođenu bebu“.
Kampanja obeležavanja Svetskog dana i „Nedelje Crvenog krsta“ ima za cilj da poveže ljude kroz jednostavna dela humanosti i podseti naše...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.