Pun auto herbalajf preparata na Gradini

Izvor: RTS, 28.Okt.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pun auto "herbalajf" preparata na Gradini

Na prelazu Gradina zaplenjeno je preko 26 kilograma različitih preparata robne marke "herbalajf", saopšštila je Uprava carina.
Dodatke ishrani, suplemente, šampone, gelove i kreme za negu lica i tela pokušao je da prokrijumčari 49-godišnji nemački državljanin turskog porekla.

On je sa još jednim sunarodnikom ka Nemačkoj putovao automobilom "dajmler krajsler" nemačkih registarskih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << oznaka.
Mada su obojica putnika bila izričita da nemaju ništa da prijave, detaljnom kontrolom automobila su na zadnjem sedištu, prekrivene ličnim prtljagom, pronađene tri kartonske kutije i jedna torba pune "herbalajf" preparata, saopšštila je Uprava carina.
Više od 200 pojedinačnih pakovanja različitih suplemenata i preparata za negu kože i kose, čija je vrednost procenjena na gotovo 300.000 dinara, privremeno je zadržano do okončanja prekršajnog postupka.
Pogledaj vesti o: Chrysler

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Šverc "Herbalajf" proizvoda na Gradini, vrednost 300 hiljada

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Okt.2019

Carinici 27. oktobra 2019. godine na prelazu Gradina zaplenili preko 26 kilograma različitih preparata robne marke „herbalajf“...Dodatke ishrani, suplemente, šampone, gelove i kreme za negu lica i tela pokušao je da prokrijumčari 49-godišnji nemački državljanin turskog porekla...On je sa još...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.