Prva slika novog Fijat toro pikapa

Izvor: Blic, 16.Okt.2015, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva slika novog Fijat "toro" pikapa

Brazilsko odeljenje Fijat-Krajsler grupacije je tokom noći objavilo prvu zvaničnu sliku novog pikap modela "toro" koji će se prodavati isključivo u Južnoj Americi.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

I dalje nisu objavljene pune specifikacije i detalji modela, ali se za sada zna da

Prodajete polovni automobil?
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Postavite besplatan oglas.

model ima mesta za petoro putnika, tovarni kapacitet od jedne tone i da je dugačak 4915mm.

Kompanija navodi da je novi "toro" robustan i sofisticiran" i da kombinuje praktičnost sa "udobnošču luksuznog automobila."

Za sada nije otkriveno na kom modelu je baziran "toro", ali sa špijunskih fotografija iz Fijatove brazilske fabrike možemo nagovestiti da je kao osnova poslužio Jeep "renegejd".

"Toro" će od opreme imati UConnect infotejnment sistem, GPS navigaciju, Hill Descent Control, zadnju kameru i xenon prednja svetla, a u ponudi pogonskih agregata će se naći motori 1.8 E.torQ EVO Flex sa 138KS i 2.0 turbo-dizel sa 170KS, u paru sa šestostepenim manuelnim ili automatskim menjačem. Takođe, kasnije bi mogao da se pojavi i snažniji benzinac, i to 2.0 16V flex sa 164 konja.

Naravno, postojaće 4x2 i 4x4 verzije, dok ostali detalji tek slede.
Pogledaj vesti o: Chrysler

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tesla "Autopilot" sistem je zabavan i zastrašujuć

Izvor: Blic, 16.Okt.2015

Kalifornijska firma Tesla Motors je zvanično predstavila svoj novi "Autopilot" sistem za polu-autonomnu vožnju u seriji snimaka u kojima su automobilski novinari dobili priliku da isprobaju novu tehnologiju koja će uskoro početi da se ugrađuje i u serijske modele luksuznog električnog automobila...Pretražite...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.