Chrysler obećao električni krosover do 2025. godine

Izvor: B92, 13.Nov.2023, 17:58

Chrysler obećao električni krosover do 2025. godine

Sledeći novi model Stellantisovog brenda Chrysler biće električni krosover, a očekuje se 2025. godine, rekla je izvršna direktorka kompanije Kristin Ful.

Ona je navela i da će Chrysler očekuje nastaviti da nudi popularni hibridni model Pacific "do kraja decenije".

Brend je, inače, i u nekim ranijim saopštenjima najavljivao električni krosover do 2025. godine, a obećali su da će biti "potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << elektrifikovani" do 2028.

Govoreći na konferenciji Rojtersa u Detroitu, izvršna direktorka Chryslera navela je da je dizajn novog krosovera inspirisan Airflow konceptom koji je predstavljen na Sajmu prošle godine, prenosi sajt Autoblog.

Novi krosover će deliti STLA Large arhitekturu sa drugim Stellantis modelima, istakla je ona, što znači da ćemo možda videti arhitekture od 400 i 800 volti, i ujedno baterije koje će nuditi do 650 kilometara dometa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Chrysler obećao električni krosover do 2025. godine

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Nov.2023

Sljedeći novi model Stellantisovog brenda Chrysler biće električni krosover, a očekuje se 2025. godine, rekla je izvršna direktorka kompanije Kristin Ful.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.