Gotovo je: Poslednji Chevrolet Camaro sišao sa proizvodne trake

Izvor: B92, 19.Dec.2023, 12:54

Gotovo je: Poslednji Chevrolet Camaro sišao sa proizvodne trake

Chevrolet je zvanično prestao sa proizvodnjom Camaro modela, a ne znamo da li će, i u kom obliku, dobiti naslednika.

Ranije ove nedelje, specijalizovani mediji najavili su da će 14. decembra sa proizvodne trake sići poslednji Chevrolet Camaro, a sada smo dobili i potvrdu da se to desilo.

"Camaro je proizvod strasti. Razvili smo veliku bazu fanova širom sveta, a šesta generacija je, konkretno, predstavljala sportski duh i smirenost", rekli su iz kompanije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za sajt The Drive.

Ovaj model, inače, trajao je više od 60 godina, ali se čini da ipak nikada nije bio među prvim zvezdama matične firme GM. Mada je rečeno da trenutno nemaju u planu naslednika, iz GM su ipak nagovestili da "ovo nije kraj Camaro priče".

Prodaja ovog modela narasla je 110% kroz drugi kvartal 2023. godine, jer su kupci želeli da, dok još ima vremena, za sebe nabave sada već "penzionisani" automobil.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.