BAŠ BAHATO: Razlupala auto, muž joj kupio novi - a ona protestuje: NEĆU OVAJ! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2018, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAŠ BAHATO: Razlupala auto, muž joj kupio novi - a ona protestuje: "NEĆU OVAJ!" (VIDEO)

Kako je nije sramota?

Nakon što je devojka razbila potpuno novi Ševrolet SUV, njen muž poželeo je da joj kupiti zamenski automobil. "Fort eskort" platio je 1.000 dolara, no njoj se nije nimalo svideo.

MONSTRUOZNI GOLF 2: Najbrži je na svetu - pogledajte kako leti 269 km/h! (VIDEO)

Ubrzo se pojavio i prodavac, koji joj je objasnio da je unutra potpuno novi akumulator. "Ja želim auto iz 2018.", rekla je ona, a kasnije je navodno od muža zahtevala da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << traži natrag tih 1.000 dolara. U snimku se čuje kako prodavac govori da nema povrata, dok devojka, vidno nezadovoljna, odlazi. Snimak je izazvao različite reakcije na društvenim mrežama, ali većini se nije svidela nezahvalnost mlade dame.

Source: Husband Buys Bargain Car For His Wife, She Doesn't Like It by ViralHog
Pogledaj vesti o: Chevrolet

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.