MONSTRUOZNI GOLF 2: Najbrži je na svetu - pogledajte kako leti 269 km/h! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2018, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONSTRUOZNI GOLF 2: Najbrži je na svetu - pogledajte kako leti 269 km/h! (VIDEO)

Legenda na točkovima!

Folksvagenov "golf 2" već sam po sebi ima status legende, posebno u našem regionu gde i danas u nekim domaćinstvima ima status člana porodice. Međutim, tek je Boba Motoring svojim tjuningom odveo verovatno najpopularniju generaciju "golfa" do statusa božanstva.

Njegov "golf 2" pokretan je 2.0 motorom koji sada daje 1.233 KS i 1.094 Nm, a kombinuje DSG menjač i pogon na sve točkove. Epilog je ubrzanje kakvim se ne može pohvaliti puno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << automobila na svetu. Najbolji utisak ubrzanja daje pogled na leteću kazaljku brzinomera, a konkretni podaci kažu kako će četvrt milje odraditi za 8,47 sekundi uz izlaznih 269 km/h. Dovoljno je reći da, na primer, "vejronu" u "super sport" verziji treba 9,7 sekundi za četvrt milje.

BMW M3 CS protiv Audija RS4! Sudar titana - ovakav duel NISTE VIDELI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BAŠ BAHATO: Razlupala auto, muž joj kupio novi - a ona protestuje: "NEĆU OVAJ!" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2018, 09:20

Kako je nije sramota?..Nakon što je devojka razbila potpuno novi Ševrolet SUV, njen muž poželeo je da joj kupiti zamenski automobil. "Fort eskort" platio je 1.000 dolara, no njoj se nije nimalo svideo...MONSTRUOZNI GOLF 2: Najbrži je na svetu - pogledajte kako leti 269 km/h! (VIDEO)..Ubrzo se pojavio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.