Srbi su HRLILI u ovu zemlju po JEFTINO GORIVO, ali sada i njih očekuje POSKUPLJENJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2018, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi su HRLILI u ovu zemlju po JEFTINO GORIVO, ali sada i njih očekuje POSKUPLJENJE

Loše vesti

Cene goriva u Federaciji BiH veće su za pet do 10 feninga po litru, a isto se očekuje i u Republici Srpskoj ako se nastavi rast cena nafte na svetskom tržištu.

Pročitajte i:

Ovo je od februara treće poskupljenje goriva u BiH.

Prvo su, nakon što je 1. februara na snagu stupio Zakon o izmenama i dopunama Zakona o akcizama BiH, pumpadžije u celoj BiH cenu goriva podigle za 18 feninga po litru, a drugi talas poskupljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio je polovinom prošlog meseca samo u RS, kada su cene skočile u proseku sedam feninga, a sada isti scenario imaju i građani FBiH.

Jedan od najvećih distributera u FBiH i firma koja ima najviše pumpi u tom entitetu, već je povećao cenu goriva, a najavljuju da će naredne nedelje ponovo doći do povećanja.

- Cene su veće zbog rasta cena nafte na svetskom tržištu, a od iduće nedelje u planu je novo poskupljenje - ističe ovaj distributer.
Pogledaj vesti o: Cena goriva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.