Boston prvi finalista Istočne konferencije, tripl-dabl Dončića za brejk Dalasa u Oklahomi (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2024, 08:33

Boston prvi finalista Istočne konferencije, tripl-dabl Dončića za brejk Dalasa u Oklahomi (VIDEO)

Košarkaši Bostona pobedili su Klivlend 113:98 u petom meču serije čime su se domogli finala Istočne konferencije posle sveukupnog rezultata 4:1.
Boston se ovom pobedom domogao finala Istočne konferencije šesti put u osam godina.
Klivlend je otpor domaćoj ekipi pružao samo tokom prvog poluvremena kada je u nekoliko navrata uspevao da serijama poena stigne par puta do prednosti koja nikada nije iznosila više od šest poena.
Krajem druge četvrtine, Boston je poslednji put napravio preokret na meču i otišao na plus šest na poluvremenu - 58:52.
Kavalirsi su pokušali da se vrate u trećem delu, ali je čvrsta odbrana slala domaćina na liniju penala pa je pred poslednji i odlučujući...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Boston u trećem uzastopnom finalu Istoka (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Maj.2024

​Košarkaši Boston Seltiksa palsirali su se u finale plej-ofa istočne konferencije poslije nove pobjede nad Klivlend Kavalirsima (113:98).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.