Izvor: Blic, 24.Sep.2020, 06:37

CENE NAFTE PONOVO RASTU Rezervoar u komšiluku skuplji je svakim danom, a evo šta mogu da očekuju SRPSKI VOZAČI

Nakon dve nedelje pada, od juče su na benzinskim pumpama u Hrvatskoj ponovo poskupele sve vrste goriva. Jedan od razloga svakako je i rast cene nafte na svetskim tržištima tokom prošle sedmice, a analitičari očekuju da bi takav trend trebalo da se nastavi i u narednom periodu. Na pumpama u Srbiji za sada nema značajnijih promena u cenama goriva, a ne bi ih trebalo biti ni do kraja godine.
Pogledaj vesti o: Cena goriva

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

CENE NAFTE U REGIONU PONOVO SKAČU: Kod komšija gorivo poskupelo, a evo šta očekuje srpske vozače

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2020

Nakon dve nedelje pada, od juče su na benzinskim pumpama u Hrvatskoj ponovo poskupele sve vrste goriva...Jedan od razloga svakako je i rast cene nafte na svetskim tržištima tokom prošle sedmice, a analitičari očekuju da bi takav trend trebalo da se nastavi i u narednom periodu...Na pumpama u Srbiji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.