Predsednik Turkmenistana pobedio u auto-trci

Izvor: Blic, 07.Apr.2012, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Turkmenistana pobedio u auto-trci

Predsednik Turkmenistana Gurbanguli Berdimuhamedov pobedio je jutros u automobilskoj trci u kojoj je neplanirano učestvovao. Nepobediv: Gurbanguli Berdimuhamedov

Kada se u sportskom automobilu "bugatti" dovezao do trkačke staze, da bi, kako je izgledalo, odobrio početak trke, predsednik je upitao voditelja događaja može li i on da učestvuje.

Berdimuhamedov se zatim presvukao u trkačku opremu, ušao u mali turski automobil "volkicar" i zabeležio najblje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vreme.

Učešće u trci izgleda da je deo nastojanja da se predsednik pokaže u novom svetlu, kao čovek od akcije, pošto je po dolasku na vlast 2006. godine favorizovao uzdržan stil.

Na predsedničkim izborima u februaru osvojio je 97 odsto glasova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik pobedio u auto-trci

Izvor: B92, 07.Apr.2012

Ašhabad -- Predsednik Turkmenistana Kurbankuli Berdimuhamedov pobedio je jutros u automobilskoj trci u kojoj je neplanirano učestvovao...Predsednik Turkmenistana pokazao je da ne pobeđuje samo na izborima, već i da ume da vozi na auto trkama...Berdimuhamedov je vozio jutros "bugatijev" auto na trkama...

Nastavak na B92...

Predsjednik Turkmenistana pobijedio u auto-trci

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Apr.2012

AŠHABAD - Predsjednik Turkmenistana Kurbankuli Berdimuhamedov pobijedio je jutros u automobilskoj trci u kojoj je neplanirano učestvovao.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Predsednik pobedio u automobilskoj trci

Izvor: Vesti-online.com, 08.Apr.2012, 10:11

Predsednik Turkmenistana Gurbanguli Berdimuhamedov pobedio je u automobilskoj trci u glavnom gradu Ašgabatu, nakon što se neočekivano prijavio na takmičenje koje je došao da posmatra...Predsednik se dovezao na trku u zelenom "bugati vejronu", koji, u zavisnosti od opreme i motora, košta od 1,5...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.