Prošao kroz crveno, pa autom naleteo na MAJKU i TROJE DECE: Ovo je reno kojim je pomahnitali vozač izazvao udes na Adi Ciganliji (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 17.Feb.2020, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prošao kroz crveno, pa autom naleteo na MAJKU i TROJE DECE: Ovo je "reno" kojim je pomahnitali vozač izazvao udes na Adi Ciganliji (FOTO)

Deca i majka su jednim kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar, gde je u toku dijagnostika Dva putnička vozila sudarila su se kod Ade Ciganlije u Beogradu. Povređeno je troje dece i njihova majka.Automobili su se sudarili kod Ade Ciganlije oko 16 časova, a prema nezvaničnim informacijama, jedan od automobila prošao je kroz crveno svetlo na semaforu.Troje dece i majka, koji su bili u jednom od automobila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << povređeni su u udesu.Deca su uzrasta 12, 8 i 5 godina, prenosi RTS. Deca i majka su jednim kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar, gde je u toku dijagnostika. Za sada nema zvaničnih informacija o uzrocima saobraćajne nezgode. Uviđaj je u toku.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

DETALJI NESREĆE KOD ADE CIGANLIJE: Troje dece završilo u Urgentnom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2020

Povređeno troje dece i njihova majka!..Automobili su se sudarili kod Ade Ciganlije oko 16 časova, a prema nezvaničnim informacijama, jedan od automobila prošao je kroz crveno svetlo na semaforu...Kako se saznaje u policiji, povređeno je troje dece i majka, koji su bili u jednom od automobila. Deca...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.