Lančani sudar na Obrenovačkom putu: Četiri osobe povređene, udes izazvao kolaps

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lančani sudar na Obrenovačkom putu: Četiri osobe povređene, udes izazvao kolaps

Kod kružnog toka u Bariču su se sudarila vozila marke "škoda", "opel korsa" i "audi", na kojima je pričinjena veća materijalna šteta Četiri osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se oko 15.30 dogodila na Obrenovačkom putu u Bariču, prenosi RTS. Kod kružnog toka u Bariču su se sudarila vozila marke "škoda", "opel >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << korsa" i "audi", na kojima je pričinjena veća materijalna šteta. Pročitajte još - Užas u Rumi: Tinejdžer (18) sa probnom vozačkom dozvolom preticao vozilo pa pokosio decu na pešačkom, dve devojčice povređene Vozila se nalaze na putu, tako da se saobraćaj obavlja naizmenično, jednom trakom. Četiri osobe koje su povređene su prevezene u Urgentni centar nisu životno ugrožene. Kako mediji prenose, ma ovoj deonici trenutno je kolaps, stvorile su se kilometarske kolone koje se protežu od Obrenovca pa sve do Umke. Vozačima se savetuje da koriste alternativne pravce.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Težak udes kod Avale: Vozač automobila na mestu ostao mrtav, povređeni putnici iz autobusa prebačeni u Urgentni, višesatni zastoj u saobraćaju (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2019

Nešto posle 15 sati u podavalskom naselju Prnjavor dogodila se teška saobraćajna nesreća. Jedna osoba je poginula, a najmanje dve su povređene.Nešto posle 15 sati u podavalskom naselju Prnjavor dogodila se teška saobraćajna nesreća. Sudarili su se autobus Laste i putničko...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.