Težak udes kod Avale: Vozač automobila na mestu ostao mrtav, povređeni putnici iz autobusa prebačeni u Urgentni, višesatni zastoj u saobraćaju (FOTO)

Novosti online

19. 11. 2019. u 19:29

Nešto posle 15 sati u podavalskom naselju Prnjavor dogodila se teška saobraćajna nesreća.

Тежак удес код Авале: Возач аутомобила на месту остао мртав, повређени путници из аутобуса пребачени у Ургентни, вишесатни застој у саобраћају (ФОТО)

Foto Vanja Dželatović / Pink

Jedna osoba je poginula, a najmanje dve su povređene.

Nešto posle 15 sati u podavalskom naselju Prnjavor dogodila se teška saobraćajna nesreća.

Sudarili su se autobus Laste i putničko vozilo "nisan almera".

Prema našim saznanjima vozač automobila je poginuo, a najmanje dve osobe iz autobusa su povređene i prebačene u Urgentni centar.



(Pink.rs)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Jasmina

19.11.2019. 23:37

Svaki dan koristim ili Gsp ili Lastu jer živi kilometar i po daleko od mesta ove nesreće. SVI vozači ali bukvalno SVI koriste mobilne telefone u toku vožnje!!! U najblažem slučaju razgovaraju ali najčešće pišu poruke ili ih čitaju!! Tu su i neizostavne "stjuardese'' koje nam služe kao vodje puta! Verujte mi da me je strah da udjem u bus..

Posmatrač

20.11.2019. 04:33

@Jasmina - Ako niste u stanju da vidite onda neka vam neko prepriča da je autobus izbegavajući nesreću skoro došao u poziciju prevrtanja. Prava nesreća su komentari kao što je vaš, jer niste očevidac nesreće.

bager

20.11.2019. 05:42

@Jasmina - Uz obaveznu kontrolu alkotesta i opijata vreme je da se uvrsti u obavezu i kontrola mobilnih telefona vozaca ( poslovni i privatni ) ucesnika udesa,,policija privremeno oduzima telefone radi kontrole,,ali i obavezan spisak komunikacija u to vreme od strane operatora,,da bi se izbegle prevare

Obicno ne komentarisem vesti ali ...

20.11.2019. 21:32

@Дачо - Vozac automobila je doziveo srcani udar neposredno pre sudara, to je utvrdjeno, a da je auto bio neispravan ili da je osecao da nije u stanju da vozi ne bi ni seo za volan, znam pouzdano jer sam coveka licno poznavao.