Beograd: Pretio kontroloru pištoljem

Izvor: Večernje novosti, 19.Avg.2014, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Pretio kontroloru pištoljem

Vozač automobila marke BMW je danas oko 17 časova, uz pretnju pištoljem, verbalno napao kontrolora Parking servisa u ulici Vojvode Bogdana. Kako se navodu i saopštenju Parking servisa, kontrolor je u 16:24 u Zahumskoj ulici, ispred broja 65, izdao nalog za plaćanje dnevne karte od 1.870 dinara, jer vozač nije produžio parkiranje u trećoj zoni, a parking mu je istekao 26 minuta ranije. Dvadesetak minuta kasnije, kada je radnik krenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da kontroliše ostale automobile, vozač se svojim vozilom zaustavio ispred kontrolora i pozvao ga da priđe automobilu. Misleći da treba da da informaciju, kontrolor je prišao automobilu, i u tom trenutku je nasilnik otvorio prozor, izvadio pištolj, uperio ga u kontrolora, repetirao i verbalno mu pretio. Vršilac dužnosti direktora "Parking servisa" Andrija Čupković" najoštrije je osudio napad i rekao da očekuje da će nasilnik brzo biti uhapšen, jer je policiji dostavljena fotografija i registarska oznaka automobila. Siguran sam da će policija reagovati po hitnom postupku. Naši kontrolori, inkasanti i vozači se svakodnevno suočavaju sa pretnjama, ali sada je situacija alarmantna. Ovo je drugi slučaj u poslednjih mesec dana da bahati vozači prete oružjem našim radnicima, rekao je Čupković.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

GNEV: Vozač BMW-a vitlao pištoljem na radnika Parking servisa zbog kazne

Izvor: Press, 19.Avg.2014

Kontrolor Parking servisa je u 16.24 u Zahumskoj ulici ispred broja 65 izradio nalog za plaćanje dnevne karte, jer je vozač BMW-a nije produžio parkiranje u trećoj zoni, a parking mu je istekao 26 minuta ranije. Dvadesetak minuta kasnije, kada je radnik krenuo dalje da kontroliše ostale automobile,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.