Beograd: Pretio kontroloru pištoljem

FoNet

19. 08. 2014. u 18:42

Vozač automobila marke BMW je danas oko 17 časova, uz pretnju pištoljem, verbalno napao kontrolora Parking servisa u ulici Vojvode Bogdana

Vozač automobila marke BMW je danas oko 17 časova, uz pretnju pištoljem, verbalno napao kontrolora Parking servisa u ulici Vojvode Bogdana.

Kako se navodu i saopštenju Parking servisa, kontrolor je u 16:24 u Zahumskoj ulici, ispred broja 65, izdao nalog za plaćanje dnevne karte od 1.870 dinara, jer vozač nije produžio parkiranje u trećoj zoni, a parking mu je istekao 26 minuta ranije.

Dvadesetak minuta kasnije, kada je radnik krenuo da kontroliše ostale automobile, vozač se svojim vozilom zaustavio ispred kontrolora i pozvao ga da priđe automobilu. Misleći da treba da da informaciju, kontrolor je prišao automobilu, i u tom trenutku je nasilnik otvorio prozor, izvadio pištolj, uperio ga u kontrolora, repetirao i verbalno mu pretio.

Vršilac dužnosti direktora "Parking servisa" Andrija Čupković" najoštrije je osudio napad i rekao da očekuje da će nasilnik brzo biti uhapšen, jer je policiji dostavljena fotografija i registarska oznaka automobila.

Siguran sam da će policija reagovati po hitnom postupku. Naši kontrolori, inkasanti i vozači se svakodnevno suočavaju sa pretnjama, ali sada je situacija alarmantna. Ovo je drugi slučaj u poslednjih mesec dana da bahati vozači prete oružjem našim radnicima, rekao je Čupković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

gvatemala

19.08.2014. 19:33

kakav parking servis - to ej obicna lopovska druzina - kao i bus -plus - ukinuti palcanje parkinga - odmah

Naprednjak iz Beograda

10.10.2014. 06:08

@gvatemala - Eeee... nece moci, eeee.... pa nema vishe Tita, hehehehehehehehe....!!

RabRadomir

19.08.2014. 19:39

Beogradjani ne zele da placaju Bus-plus napadaju kontrolore,takodje ni parking,struju,jos malo pa ce ulaziti u prodavnice i uzimati sta im treba ne plativsi,.

Sacha

19.08.2014. 19:42

Koja slucajnost 26 minuta kasnije kontrolisao je auto kome je istekla uplata za parking. Svi koji su bili primorani da plate dnevnu kartu kontrolisani su nekih 20-30 minuta po isteku uplate. Sto znaci da sistem placanja sms-om salje signal kontroloru da je isteklo vreme i da ima zrtvu za cerupanje. Bedno. Da li mi je zao kontrolora? Ne, zao mi je tipa jer je platio parkiranje, ovi bednici su mu jos nakacili 1870din i jos ce biti uhapsen jer je pao na provokaciju.

RabRadomir

19.08.2014. 21:37

@Sacha - Ma taj tip je savrsenstvo od coveka,primer ostalima kako se treba ponasati, nosi utoku ,i njom preti,znas koliko mi ga je zao

Alexmcguire

20.08.2014. 00:24

@Sacha - I sta je nelogicno, nemoralno i neposteno u tome sto kontrolor ako ima, ima uvid u to kada istice sms? Sta je tu misterija? Dakle kada se vec placa parking onda nema nikakvih skrivenih namera, a ako je vec tako pravilo onda ne vidim u cemu je problem. Da li je parking skup ili ne, je jedna prica, a placa se skoro svuda u svetu.

Boba

20.08.2014. 07:41

Naša država je postala baš jadna i bedna.Policija retko zaustavlja dobra auta i naplaćuje kazne ,ovo redak slučaj.Juri sirotinju po prevozu,o parkingu da ne govorim o struji a i seljake što prodaju povrća i cveće maltretiraju kao da su kriminalci.Krupne neće i ne smeju jer izvadi pistolj pa onda svali sve na sirotinju.Ljudi koji se švercuju,ne plaćaju struju je zato što nemaju para....a mafijaši mogu da rade šta hoće i nikom ništa.Propala nam je država...zato joj treba malo pripretiti .