Zaplenjeno osam kilograma marihuane i uhapšena jedna osoba

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Feb.2020, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno osam kilograma marihuane i uhapšena jedna osoba

Policija u Čačku zaplenila je osam kilograma marihuane u Konjovićima i uhapsila Z.O. (53) iz Čačka osumnjičenog za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet droga i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Policija je u Konjovićima, u okolini Čačka, u automobilu "BMW X6", kojim je upravljao uhapšeni, na suvozačevom sedištu pronašla >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << džak, u kojem se nalazilo osam plastičnih paketa marihuane.

Prethodno je policija osumnjičenog primetila kada je uzeo plastični džak sa drogom, koji je stajao pored kante za otpatke, i smestio ga u svoje vozilo. Prilikom pokušaja policije da ga zaustavi, Z.O. se oglušio o naređenja, pokušao da pobegne i udario u službeno policijsko vozilo.

U kanti za otpatke odakle je Z.O. uzeo džak, pronađena je još jedna platnena torba sa sedam paketa marihuane.

Osumnjičenom je, po nalogu nadležnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Čačku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U ČAČKU ZAPLENJEN PUN DŽAK DROGE: Pokušao da pobegne pa se ZAKUCAO U POLICIJU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020

Policija je u mestu Konjovići, u okolini Čačka, u "BMW X6", kojim je upravljao osumnjičeni, na suvozačevom sedištu pronašla džak, u kojem se nalazilo osam plastičnih paketa marihuane...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, zaplenili su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.