Zaplenjen zlatni nakit impresivne orijentalne izrade na Preševu (FOTO)

Izvor: JuznaSrbija.info, 12.Sep.2021, 18:07

Zaplenjen zlatni nakit impresivne orijentalne izrade na Preševu (FOTO)

Prošle nedelje na ulazu prelaza Preševo, kada je na red za redovnu kontrolu pristigao BMW švajcarskih registarskih oznaka kojim je upravljao državljanin Severne Makedonije, carinici su sprečili pokušaj krijumčarenja zlatnog nakita.

Iako je na pitanje carinika da li ima nešto da prijavi, odgovorio da nema ništa, detaljni pregled koji je usledio je to demantovao.

Naime, u kesama iza vozačevog sedišta carinici su pronašli pravo malo blago - 735 >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << grama težak zlatni nakit, zapakovan u kutije.

U toj impresivnoj količini nakita najbrojnije su bile narukvice, a najmasivniji predmet bila je bogato ukrašena ogrlica, teška 122 grama. 

Procenjena vrednost otkrivenog nakita premašila je iznos od 20.000 evra, odnosno 2,5 miliona dinara.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.