ZABORAVITE STARE MODELE BMW-A: Novi BMW X3 2018 je AŽDAJA i evo kada stiže (FOTO + VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2017, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABORAVITE STARE MODELE BMW-A: Novi BMW X3 2018 je AŽDAJA i evo kada stiže (FOTO + VIDEO)

Generacija luksuza i veličine.

Nemački gigant najavio je svečano predstavljanje najnovijeg BMW GO1 X3 modela 26. juna u Spartanburgu (SAD).

VOLSKWAGEN SPREMA SENZUALNE STVARI: Električni automobili postaju prioritet

Novi model biće duži, širi i prostraniji unutra, ali će sa druge strane biti lakši i čvršći, što će ga odvajati od ostatka svoje X porodice. Prednji dizajn je prilagođen novim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << propisima o bezbednosti pešaka. Zbog fokusiranog i tankog izgleda, farovi se završavaju na spoljnoj ivici rešetke, a krovna linija nešto je niža od prethodnika.

A post shared by سعودي اوتو (@saudiautosa) on Jun 24, 2017 at 12:51am PDT

Novi model je postavljen na CLAR mehaničku platformu ( zasnovana na zadnjim točkovima ), istu onu na kojoj je konstruisan i BMW Serije 7 poslednje generacije.

Ipak najviše se očekuje od modela X3 M43i, koji pokreće šestocilindrični TwinPower motor, snage 360 "konja". Pored ovog modela, BMW je najavio da će kupcima biti dostupna i ekstremno sportska "M" varijanta vozila.

Zahvaljujući novom spoljnom dizajnu, visokim tehnološkim i bezbedonosnim karakteristikama, nesumnjivo da će novi GO1 X3 model biti još jedan veliki komercijalni uspeh Bavaraca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.