Novi BMW X3 stiže 26. juna

Izvor: B92, 23.Jun.2017, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi BMW X3 stiže 26. juna

BMW tvrdi da će treća generacija biti veća i luksuznija od aktuelnog modela.

Nemački proizvođač je potvrdio da će u ponedeljak 26. juna u svojoj američkoj centrali u Spartanburgu predstaviti BMW X3 za 2018.

Novi model je postavljen na CLAR mehaničku platformu, isstu onu na kojoj je konstruisan i BMW Serije 7 poslednje generacije. Veće spoljne dimenzije vozila uticaće na povećanje prostora u kabini, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali i na porast zapremine prtljažnika.

U vrhu ponude trebalo bi da se nađe verzija M40i sa motorom snage 360 ks, kao i M40d koji će raspolagati sa 320 “konja”. Po prvi put kada je reč o modelu X3, kupcima će na raspolaganju biti i ekstremna sportska “M” varijanta.

Očekuje se da će BMW ponuditi i plug-in hibridnu veziju, a od 2020. trebalo bi da bude dostupan i model sa električnom pogonom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ekskluzivno: Novi BMW X3

Izvor: AutoBlog, 23.Jun.2017

Nova, treća generacija BMW-ovog modela X3 će premijeru za medije imati 26. juna, u Spartanburg fabrici u SAD-u, gde će se i proizvoditi. Šira javnost će zatim moći da ga vidi u septembru, na tradicionalnom sajmu automobila u Frankfurtu. Ipak, prve zvanične slike su već danas pred vama.. Treba...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.