Yas Marina plavi BMW M4 GTRS4 Widebody iz kompanije Vorsteiner

Izvor: Moto.rs, 09.Mar.2015, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Yas Marina plavi BMW M4 GTRS4 Widebody iz kompanije Vorsteiner

Nakon predstavljanja originalnog Austin Yelow BMW M4 GTSR4 Widebody modela na prošlogodišnjem SEMA događaju, Vorsteiner su predstavili još jedan M4 model koji je opremjen ekstenzivnim opsegom vizuelnih modifikacija. Ovaj specifični Vorsteiner M4 model je završen u svetlo plavoj nijansi koja nosi naziv Yas Marna Blue.

Ključna razlika između ovog i standardnog M4 modela je u proširenim blatobranima točkova koji su naročito široki pozadi. Pored toga, vozilo usvaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << novi zadnji branik koji inkorporiše revidirane usisnike za vazduh kao i privlačni prednji spliter. Pored navedenog, ovaj model poseduje i nove bočne dodatke, ultra agresivni zadnji branik kao i drugačiji difuzor, Vizuelne modifikacije kompletira set trodelnih točkova završenih u Sakhir Orange boji koji su dimenzija 20x10.5“ napred i 20x13.5“ pozadi.

foto © Vorsteiner
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Widebody Ferrari 458 Spider iz tjunerske kuće Liberty Walk

Izvor: Moto.rs, 09.Mar.2015

Japanska aftermarket tjunerska kompanija Liberty Walk je jedna od svakako najpoznatijih kada je reč o ekstremnim tjunerskim projektima. Jedna od modela koji je ova kompanija unapredila je i Ferrari 458 Spider model koji je dobio opremu za proširenje karoserije kao i set prilagođenih PUR točkova...Oprema...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.