Uoči treće trke „Red Bull Air Race“ takmičenja: BMW novi sponzor Petera Podlunšeka!

Izvor: TangoSix.rs, 03.Jun.2016, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uoči treće trke „Red Bull Air Race“ takmičenja: BMW novi sponzor Petera Podlunšeka!

Kvalifikacije za treću „Red Bull Air Race“ trku u sezonu u Čibi (Japan) biće održane ovog vikenda.
Na njima će se naći i prvi slovenački pilot koji je nastupio na ovom svestkom šampionatu, Peter Podlunšek o čijim aktivnostima Tango Six redovno izveštava.
Od danas Podlunšekov avion biće ukrašen „M“ oznakom, 13. slovom alfabeta koje označava prestiž, brzinu i želju svakog vozača da „leti“ u >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << vrhunski modifikovanoj mašini.
– Za BMW smo se odlučili zbog dinamičnosti i inovativnosti brenda. BMW M je kvalitetan i bezbedan za automobile, a takav će sada biti i kada su avioni u pitanju.
Osim toga, njihovi automobili su pogodni kako za svakodnevnu upotrebu, tako i za trke, a imaju i vrhunsku tehnologiju. U poređenju sa tradicionalnim BMW-om, BMW M ima dinamičniji karakter. Ima motore izuzetnih performansi – rečeno nam je u timu slovenačkog pilota.
Novi spozor kao motivacija PodlušnekuPodlušnek je prošle godine u okviru klase „Challenger“ osvojio drugo mesto. Od ove godine, nalazi se u „Master“ klasi čime je postao jedan od 14 najboljih pilota ovog takmičenja.
–  BMV M je odlučio da me podrži i to vidim kao veliku čast i još veću odgovornost. „M“ kao motivacija! To je brend koji postoji više od četrdeset godina i gotovo da predstavlja kult neke mistične snage. Kao što automobili M serije imaju neverovatnu trkačku snagu, tako je ima i avion Edge 540 V2. Brz je, nisko leti, precizan je, njegova snaga podseća na  „Road Racer“- izjavio je Podlušnek.
Podlunšek zauzeo 10. i 8. mesto na prve dve trke u sezoniDa podsetimo, slovenački pilot sezonu je počeo zauzimanjem desetog mesta na trci u Abu Dabiju, a zatim i osmog mesta u Spilbergu.
The post Uoči treće trke „Red Bull Air Race“ takmičenja: BMW novi sponzor Petera Podlunšeka! appeared first on Tango Six.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.