Udes u Sićevačkoj klisuri - auto sleteo na prugu, četvoro povređenih

Izvor: JužneVesti.com, 14.Avg.2019, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes u Sićevačkoj klisuri - auto sleteo na prugu, četvoro povređenih

U saobraćajnoj nezgodi koja se desila noćas oko 3 sata povređeno je četvoro turskih državljana kada je "bmw" u kome su se vozili sleteo s puta, posle sudara sa "volvom" bugarskih tablica. Prema prvim informacijama, dvoje je teže povređeno.

Povređeni iz udesa prevezeni su u niški Klinički centar, a kako navode iz Hitne pomoći reč je o dvoje odraslih i dva deteta.

Posle ukazane pomoći i urgentnog zbrinjavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na licu mesta, povređeni su prevezeni u Urgentni centar radi dalje dijagnostike i lečenja - navode iz Hitne pomoći.

"Bmw" je sleteo na prugu, objašnjavaju iz policije, nakon što ga je udario "volvo", pa je železnički saobraćaj bio obustavljen dok vozilo nije uklonjeno.

Juče se dogodila i saobraćajna nezgoda oko 14 sati na raskrsnici Vojvode Gojka i Čarnojevićeve u Nišu, u kojoj je, saopštavaju iz Hitne, jedna osoba dobila povrede grudnog koša i potkolenice.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DETALJI NESREĆE U SIĆEVAČKOJ KLISURI: BMW sleteo na prugu nakon sudara, a onda je usledila DRAMA

Izvor: Blic, 14.Avg.2019

Prava drama odvijala se sinoć nakon što se vozilo marke BMW kojim je upravljao Turčin M. D. (44), sudarilo sa "volvom" bugarskih tablica, nakon čega je BMW sleteo sa kolovoza i pao sa visine od čak 10 metara na prugu Niš-Dimitrovgrad.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.