U automobilu na prelazu Šid pronađeno 25 kg marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U automobilu na prelazu Šid pronađeno 25 kg marihuane

Pripadnici MUP u Beogradu i Uprave granične policije, u saradnji sa Upravom carina, uhapsili su I. K. (31) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i tom prilikom zaplenili više od 25 kilograma marihuane.

Policija je, na Graničnom prelazu Šid, pregledom automobila marke "BMW" kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla marihuanu upakovanu u 26 paketića.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BMW" SKRIVAO 26 PAKETA NARKOTIKA Na graničnom prelazu Šid zaplenjeno više od 25 KILOGRAMA marihuane

Izvor: Blic, 08.Sep.2019

Policija je, na Graničnom prelazu Šid, pregledom automobila marke "BMW", kojim je upravljao I. K. (31), pronašla više od 25 kilograma marihuane upakovane u 26 paketića.

Nastavak na Blic...

Ubistvo na njivi kod Požarevca, uhapšen osumnjičeni

Izvor: RTS, 08.Sep.2019

Muškarac je na njivi u blizini Požarevca, posle kraće svađe, pucao u drugog muškarca koji je preminuo od zadobijenih povreda. . Sumnja se da je J. R. (1949) nešto pre 12 časova na jednoj njivi u okolini Malog Crnića,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.