Test: BMW 745Le VIDEO

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 10:36

Test: BMW 745Le VIDEO

Na najnovijem testu sajta Polovni automobili našla se drumska krstarica ovog premijum brenda u plug-in hibrid varijanti.

Najavljena pre mesec dana u testu BMW "sedmice" pete generacije kao naslednik u poslovnoj floti, ova limuzina prevazilazi očekivanja prisutnom opremom. Pod haubom se nalazi trolitarski benzinac uparen sa elektromotorom, pa se ukupna deklarisana snaga "zaustavila" na broju 394.

Budući da se radi o modelu sa produženim međuosovinskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rastojanjem, ponuda prostora i luksuzni detalji ovde se podrazumevaju. Dodaci poput masaže, hlađenja, lumbalne podrške i grejanja na svim sedištima čine da je ovde zaista svejedno da li se nalazite za volanom ili na zadnjoj klupi.

Kako se vozi i šta joj se može zameriti, saznajte u najnovijem testu, a vaša zapažanja i utiske možete da iznesete u komentarima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.