TUGA DO NEBA: Ovo je devojka (17) koja je poginula u strašnoj nesreći - vraćali se iz provoda, BMW potpuno uništen (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 22:11

TUGA DO NEBA: Ovo je devojka (17) koja je poginula u strašnoj nesreći - vraćali se iz provoda, BMW potpuno uništen (FOTO)

Prema nezvaničnim informacijama, mladi su, vraćajući se iz provoda, bili pod dejstvom alkohola.

Devojka (17) iz Grabovnice poginula je jutros oko 3 sata u saobraćajnoj nesreći kod sela Guberevac kada se automobil marke BMW u kome je bila sa trojicom prijatelja isprevrtao.

Ona je preminula na licu mesta, dok su trojica mladića sa povredama prevezeni u bolnicu.

Do teške nesreće došlo je na putu Leskovac - Grdelica, kada je vozač izgubio kontrolu nad volanom.

A post shared by 192.RS (@192_rs)
Pogledaj vesti o: BMW,   Leskovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OVO JE DEVOJKA (17) KOJA JE POGINULA KOD GRDELICE Vozač izgubio kontrolu nad BMW, tri osobe povređene

Izvor: Blic, 05.Feb.2023

Devojka Jovana J. (17) iz Grabovnice poginula je jutros oko 3 sata u saobraćajnoj nesreći kod sela Guberevac kada se automobil marke BMW u kome je bila sa trojicom prijatelja isprevrtao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.