TEST:  MINI Countryman All4 2017 – Countryman on country roads

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 16.Avg.2017, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEST: MINI Countryman All4 2017 – Countryman on country roads

Ubodnost, dizajn i materijali enterijera, performanse motora
Ugao headup displeja, kožna sedišta










Divno minhensko letnje jutro u „English garden-u“ dopunilo je predivno brujanje MINI Countryman-a. Veoma strpljivi instruktori iz BMW-a objašnjavaju nam pojedinosti oko planirane rute Nemačka-Austrija-Italija, prethodno programirane na navigaciji pa krećemo put Tirola.
Prvo upoznavanje sa novim Mini Countryman zadesilo nas je u „Mini“ konvoju na ulicama Minhena. Komandna tabla je pregledna, na poželjnom nivou centralno iza volana koji na sebi nosi sve korisne i „kružno“ dizajnirane funkcionalnosti. Rukovanje sa dugmićima na volanu nikako ne može poremetiti vozača, što je priznaćete veoma bitno. Interesantan detalj, pored lepo dizajniranog obrtometra, koji smo uočili tokom vožnje je merač goriva, poprilično upadljiv i dizajniran kao zaseban segment. Kako je temperatura napolju iznosila preko 30 stepeni klima je brzo i prijatno rashladila unutrašnjost vozila.

Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.