TEŠKA NESREĆA KOD MOSTARA BMW se zabio u bager, tri osobe poginule

Izvor: Blic, 01.Jan.2017, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NESREĆA KOD MOSTARA BMW se zabio u bager, tri osobe poginule

Tri osobe smrtno su stradale u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u naselju Buna u blizini Mostara, potvrđeno je u Operativnom centru MUP HNK.

Nesreća se dogodila jutros oko 6 sati, a na ovoj deonici magistralnog puta M-17 saobraćaj je potpuno obustavljen, prenosi Klix.ba.

Kako navode iz MUP HNK uviđaj još traje, a identitet stradalih biće poznat nakon obavljenog uviđaja.

Nesreća se dogodila kada se automobil “bmw” zabio u bager >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji se kretao tim delom saobraćajnice. Od siline udara “bmw” se odbio na automobil marke “audi” koji je dolazio iz suprotnog smera, prenosi Bljesak.info.

Vozač “audija” i vozač bagera su zadobili lakše telesne povrede, a sva tri putnika iz “bmw” su poginula.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Mostara poginule tri osobe poginule

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jan.2017

MOSTAR - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila nedaleko od Mostara, poginule su tri osobe...U Operativnom centru MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona potvrđeno  je za portal faktor.ba da je do nesreće došlo u naselju Ortiješ, južno od Mostara...Do nesreće je došlo kada...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Mostar: Tri osobe poginule u teškom udesu

Izvor: B92, 01.Jan.2017

Tri osobe poginule su u teškoj saobraćajnoj nesreći u blizini Mostara...Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona potvrđeno je da je do nesreće došlo u naselju Ortiješ, južno od Mostara, kada se automobil BMW "zabio" u bager, a potom se od siline udara odbio i udario u audi koji je dolazio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.