Švajcarska: Srbin (13) jurcao ulicama u ukradenom BMW

Izvor: NaDlanu.com, 12.Maj.2013, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajcarska: Srbin (13) jurcao ulicama u ukradenom BMW

Švajcarska policija privela je 13-godišnjeg Srbina koji je napravio pravi dar-mar na ulicama u kantonu Cirih. Dečak je naime ukrao “BMW” od svoje sestre, provozao se velikom brzinom i zaustavio se tek kada je izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao se u zid.

Pravom srećom ni on ni njegova dvojica prijatelja Švajcaraca od 14 i 16 godina nisu povređeni. Nakon toga je izašao iz vozila i pokušao peške da pobegne policiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ali je na kraju sustignut. Policajci su se još više šokirali kad su shvatili kako navode da je dečak “povratnik” jer je pre samo tri meseca uhvaćen kako vozi očev automobil kada je tokom vožnje počinio nekoliko krivičnih dela, a potom udario policajca i takođe pokušao da pobegne policiji. On je juče priveden sudiji za maloletnike koji treba da odluči da li će dobiti novčanu kaznu, humanitarni rad ili maloletnički zatvor.Izvor: ALO!

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.