Super široko: Monaco Auto Design predstavio svoje unapređenje BMW M4

Izvor: Moto.rs, 10.Dec.2014, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Super široko: Monaco Auto Design predstavio svoje unapređenje BMW M4

U toku održavanja ovogodišnjeg SEMA događaja, tjunerska kuća Vorsteiner pokazala je svima ostalima kako se dizajnira oprema za proširenje predstavljanjem dodatne opreme za BMW M4.

Liberty Walk je takođe pokušao da se oproba u ovoj oblasti ali bez uspeha, a sada je red na novog igrača – Monaco Auto Design BMW M4. Pre svega, potrebno je napomenuti da je reč samo o render prikazu jednog entuzijaste te da nijedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << proizvođač ne planira proizvodnju, barem ne u ovom trenutku.

Prema tome, ukoliko želite da povećate širinu vašeg M4, dodatna oprema koju nudi Vorsteiner je i dalje najbolji izbor. Mada, treba naglasiti da je i MAD uradio odličan posao proširenjem nemačkog kupea, budući da obezbeđeni sportski branici zaista izgledaju sjajno.

foto © Monaco Auto Design

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.