Izvor: Luftika.rs, 03.Jan.2024, 11:24

Stravična saobraćajna nezgoda u Sremskoj Kamenici, kamion smrskao auto (FOTO)

Na putu prema Iriškom vencu u Sremskoj Kamenici, kako javlja NSuzivo, dogodila se teška saobraćajna nesreća.
Došlo je do direktnog sudara kamiona i putničkog vozila. Stanje učesnika još uvek nije poznato a vatrogasci pokušavaju da iz smrskanog vozila izvuku vozača.
Saobraćaj je trenutno u prekidu.








View this post on Instagram










>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<







A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)


Duško Vujošević BMW-om izazvao saobraćajni udes na Vračaru

Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAMION SMRSKAO AUTO, VATROGASCI POKUŠAVAJU DA IZVUKU VOZAČA Stravična nesreća u Sremskoj Kamenici, došlo do direktnog sudara (FOTO)

Izvor: Blic, 03.Jan.2024

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u Sremskoj Kamenici na putu ka Iriškom vencu, kada je došlo do direktnog sudara kamiona i putničkog vozila.

Nastavak na Blic...

STRAVIČNA NESREĆA U SREMSKOJ KAMENICI! Kamion se direktno zakucao u automobil, vatrogasci izvlače ljude iz SMRSKANOG vozila (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2024

Uznemirujuća fotografija sa mesta nesreće..Teška saobraćajna nesreća dogodila se u Sremskoj Kamenici na putu ka Iriškom vencu, kada je došlo do direktnog sudara kamiona i putničkog vozila...A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)..Kako se navodi na Instagram stranici nsuzivo.rs, stanje učesnika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.