SASLUŠAN VOZAČ BMW-A SA PANČEVCA: Stranac izazvao HOROR, tužilaštvo tražilo pritvor iz JEDNOG RAZLOGA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 16:47

SASLUŠAN VOZAČ BMW-A SA PANČEVCA: Stranac izazvao HOROR, tužilaštvo tražilo pritvor iz JEDNOG RAZLOGA

Podsetimo, S. K. je osumnjičen da je učinio krivično delo Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Vozač BMW-a S. K, koji je osumnjičen da je prekjuče izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću na Pančevačkom mostu u kojoj su poginule dve osobe, bračni par Dobrinka i Trivun Jevtić, saslušan je danas i izneo je svoju odbranu, saopštilo je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema S. K. odredi pritvor u trajanju od 30 dana, jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, budući da je osumnjičeni strani državljanin.

Kako se saznaje, dežurni zamenik javnog tužioca prisustvovao je uviđaju saobraćajne nezgode i naložio je da se, pored alkotestiranja na licu mesta kojim je kod osumnjičenog utvrđeno 0,0 promila alkohola, od njega uzme krv na analizu kako bi se preciznije utvrdilo prisustvo alkohola u organizmu, kao i da se pribave video zapisi sa kamera, da se uradi vanredni tehnički pregled oba vozila, da se uzmu izjave očevidaca i da se izvrši obdukcija tela nastradalih.

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati svedoke događaja, narediti vršenje saobraćajno-tehničkog i sudsko-medicinskog veštačenja, prikupiti materijalne dokaze i preduzeti druge radnje potrebne za donošenje odluke.

Podsetimo, S. K. je osumnjičen da je učinio krivično delo Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz čl. 297 Krivičnog zakonika, a povodom saobraćajne nezgode koja se istog dana dogodila na Pančevačkom mostu i u kojoj je nastupila smrt dva lica, oštećenih J.T. i J.D.

Trivun (77) i Dobrinka (77) Jevtić su poginuli u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Pančevačkom mostu u ponedeljak u poslepodnevnim časovima. Kada je automobil udario u njihov kamion, bacio ga je na zaštitnu ogradu, a njih dvoje su ispali iz kabine, jedno je palo u Dunav, drugo na stub ispod mosta.

Dobrinka i Trivun iz Slanaca u Beogradu su se bavili poljoprivrednom. Stradali su kada su se vraćali iz Ovče, u kojoj su imali imanje na kom su radili svakog dana.

- Svakodnevno su išli tamo i vraćali se kući u Slance. To je bio njihov ritual tako su želeli i tako su radili. Kada se to dogodilo vraćali su se kući iz Ovče. Trebalo je da pređe Pančevački most, ode na Bogosloviju i kući... Nisam ni slutio da može ovako nešto da se desi - rekao je njihov sin Rade.

Bračni par je bio ljubav iz srednjoškolskih dana, zajedno su proveli ceo život. Imali su sina Radeta i od njega troje unuka i jedno praunuče.

- Užasno je ne mogu da verujem da sam ih u sekundu oboje izgubio. Duže od pola veka su proveli zajedno, 60 godina braka, zajedno su i napustili ovaj svet. Bili su isto godište - jedva je uspeo da izgovori juče njihov sin Rade.

Njihova rođaka otkrila je da je Dobrinka nedavno prokomentarisala kako zna da će "ona i Trivun umreti u isto vreme". Crna slutnja se obistinila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.