Izvor: RTS, 25.Maj.2022, 16:25

Saslušan osumnjičeni za izazivanje saobraćajne nesreće na Pančevačkom mostu

Osumnjičeni za izazivanje saobraćajne nesreće na Pančevačkom mostu, u kojoj su poginule dve osobe, saslušan je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.
Iz Tužilaštva je saopšteno da je nemački državljanin, vozač automobila "bmv", koji se sumnjiči za krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, izneo svoju odbranu na saslušanju u prostorijama tužilaštva.

Dodaje se da je dežurni zamenik javnog tužioca >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prisustvovao uviđaju saobraćajne nezgode i naložio da se, pored alkotestiranja na licu mesta kojim je kod osumnjičenog utvrđeno 0,0 promila alkohola, od njega uzme krv na analizu kako bi se preciznije utvrdilo prisustvo alkohola u organizmu, kao i da se pribave video zapisi sa kamera, da se uradi vanredni tehnički pregled oba vozila, da se uzmu izjave očevidaca i da se izvrši obdukcija tela nastradalih.
U saopštenju se navodi da će o daljem toku postupka tužilaštvo ispitati svedoke događaja, narediti vršenje saobraćajno-tehničkog i sudsko-medicinskog veštačenja, prikupiti materijalne dokaze i preduzeti druge radnje potrebne za donošenje odluke.
Osumnjičenom je u ponedeljak određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nezgodu na Pančevačkom mostu u kojoj su poginule dve osobe.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SASLUŠAN VOZAČ BMW-A SA PANČEVCA: Stranac izazvao HOROR, tužilaštvo tražilo pritvor iz JEDNOG RAZLOGA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022

Podsetimo, S. K. je osumnjičen da je učinio krivično delo Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja...Vozač BMW-a S. K, koji je osumnjičen da je prekjuče izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću na Pančevačkom mostu u kojoj su poginule dve osobe, bračni par Dobrinka i Trivun Jevtić,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.