Rafal u ubicu iz Nemačke

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jan.2017, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafal u ubicu iz Nemačke

Saša Dukić (38) iz Andrijevice teško je ranjen na ulazu u Podgoricu kada je u njega, dok se nalazio za volanom BMW -a, rafal ispalio napadač iz audija beogradskih registracija. Napadač je potom pobegao, a audi korišćen u napadu policija je našla zapaljen u naselju Ibričevina, dva-tri kilometra od mesta pucnjave. Iako su napadači verovali da su uspešno obavili posao, Dukić je pravim čudom preživeo kišu metaka. Zadobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je dve prostrelne rane kroz stomak, ali lekari veruju da je van životne opasnosti.

Dukić se u momentu napada nalazio na 15-dnevnom dopustu koji mu pripada po zakonu budući da je izdržao dve trećine od ukupno 12 godina zatvora na koliko je pravosnažno osuđen zato je pre 13 godina u Karlsrueu ubio Nemca Helmuta Mikolaeka, i to, kako stoji u optužnici, za račun i po nagovoru braće Dejana i Dragutina Jelića i uz pomoć braće Borisa i Tomice Ćirovića, a sve zbog "rata" koji je izbio oko prostitutke i u koji je bio direktno upleten i Nemac Gerd Grim.

Dukićev pomagač u ubistvu, Saša Bošković (37) iz Sutomora, koji ga je, po priznanju Dukića, telefonom navodio iz susednog lokala dok je on prilazio Mikolaeku da bi mu iz neposredne blizine ispalio dva metka u glavu, tada je u odsustvu osuđen na deset godina robije.

On se, međutim, predao policiji tek krajem 2015. i ovih dana bi trebalo ponovo da mu se sudi, a Dukić će, naravno, biti ključni svedok. Policija zbog toga sumnja da je neko pokušao da ukloni Dukića, a ne isključuje se ni mogućnost da je to možda i "pozdrav" braće Jelić koji u Nemačkoj izdržavaju doživotnu robiju.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.