Putnica ispod grudnjaka sakrila 70.000 evra

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Dec.2019, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putnica ispod grudnjaka sakrila 70.000 evra

Carinici su 12. decembra 2019. godine na prelazu Gradina sprečili pokušaj krijumčarenja 70.000 neprijavljenih evra. Prekršaj je otkriven kada je na red za kontrolu na izlazu iz zemlje stigao automobil „BMW“ nemačkih registarskih oznaka.

Njime je putovalo dvoje nemačkih državljana turskog porekla koji su negirali da imaju bilo šta što je potrebno prijaviti prilikom prelaska granice, uključujući i novac.

Međutim prilikom detaljnog pregleda, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << kod putnice je u pojasu ispod grudnjaka pronađeno 70.000 evra.

Privremeno je, do okončanja prekršajnog postupka zadržana suma od 50.000 evra, nakon što je prethodno putnicima vraćeno po 10.000 evra, koliko se bez prijavljivanja može preneti preko granice.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.