OTKRIVEN IDENTITET NAPADAČA U BEOGRADU: Zovu ga Kikinda - do pucnjave došlo zbog šverca migranata

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2022, 18:11

OTKRIVEN IDENTITET NAPADAČA U BEOGRADU: Zovu ga "Kikinda" - do pucnjave došlo zbog šverca migranata

Mrtav mladić nađen je na zadnjem sedištu BMW X6 u Ulici 22.oktobra broj 39

Policija je uhapsila muškarca (34) poznat pod nadimkom Kikinda zbog sumnje da je danas oko 14 sati u Ugrinovcima ubio za sada NN muškarca, saznaju mediji.

. U njega je ispaljeno pet hitaca.

- Motiv ubistva je najverovatnije sukob zbog šverca migranata. Osumnjičeni je nakon svađe izrešetao mladića, pa se dao u beg. Uhapšen je na putu za Dobanovce. Kod njega je nađen pištolj. On se nalazi na uviđaju - kaže naš sagovornik blizak slučaju.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Detalji brutalne likvidacije u Ugrinovcima: „Kikinda“ pucao u Delevića zbog duga od 90.000 €

Izvor: Luftika.rs, 08.Dec.2022, 10:18

Odvija se klupko oko ubistva u Ugrinovcima.. B.T. (24) koji je uhapšen na putu za Dobanovce nepunih pola sata posle ubistva Dražena Delevića u Ugrinovcima, poznat je pod nadimkom Kikinda jer je rodom iz tog grada!. Prema nezvaničnim informacijama, on i ubijeni su se poznavali od ranije i kako tvrde...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.