Novosađanka u BMW-u sletela s puta, na mestu mrtva

Izvor: Mondo, 29.Avg.2018, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađanka u BMW-u sletela s puta, na mestu mrtva

Tanja R. (24) iz Novog Sada poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Veliko Blaško, opština Laktaši, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Tanja R, koja je upravljala automobilom "BMW", poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak uveče prilikom sletanja njenog vozila s kolovoza, dodaje se u saopštenju Okružnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << javnog tužilaštva Banjaluka.

Tužilac je naložila da budu preduzete sve potrebne istražne radnje i mjere, kao i veštačenja, radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nesreće.

Teška nesreća kod Bečeja, dvoje mrtvih!

Naložena je i obdukcija tela nastradale koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Uviđaj na licu mesta obavila je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Željka Fabić, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Laktaši, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.