Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2018, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nesreći kod Laktaša poginula djevojka iz Novog Sada

LAKTAŠI - U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u mjestu Veliko Blaško, na području opštine Laktaši, poginula je 24-godišnja Tanja Risteski iz Novog Sada.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U saobraćajnoj nesreći u Banjaluci poginula devojka (24) iz Novog Sada

Izvor: Blic, 29.Avg.2018

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila oko 19.25 na lokalnom putu Laktaši - Slatina poginula je Tanja Risteski (24) iz Novog Sada, potvrđeno je za Srpskainfo.

Nastavak na Blic...

U saobraćajnoj nesreći kod Laktaša poginula devojka iz Novog Sada

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Avg.2018

U saobraćajnoj nesreći, koja se sinoć dogodila u mestu Veliko Blaško kod Laktaša, poginula je 24-godišnja devojka iz Novog Sada...Nesreća se dogodila u utorak oko 19:30, kada je devojka automobilom BMW udarila u banderu, a od siline udarca automobil se gotovo prepolovio.Devojka je u trenutku nesreće...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.