Novi BMW servisni centar u Nišu

Izvor: B92, 19.Okt.2016, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi BMW servisni centar u Nišu

U čast jubileja, 100 godina postojanja BMW-a, ovlašćeni prodavac vozila vozila ove marke, Mitić Company, otvorio je u Nišu novi BMW servisni centar.

Svečanom otvaranju prisustvovalo je više od 250 klijenata, poslovnih partnera i ljubitelja BMW brenda iz Srbije.

Novi servisni centar je u skladu sa najvišim i najmodernijim BMW standardima po čemu je jedinstven u regionu, a ujedno predstavlja i krunu poslovanja Mitić Company, koja je svoje znanje i iskustvo, sticano godinama, pretočila u servisni objekat sa ciljem da izađe u susret i najzahtevnijim BMW klijentima.

.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

19.10.2016 ::: Svečano otvaranje BMW servisnog centra u Nišu

Izvor: AutoMagazin, 19.Okt.2016

U čast jubileja, 100 godina BMW grupe, ovlašćeni diler BMW vozila Mitić Company,  otvorio je 18.10. novi BMW Servisni centar u Nišu. Ovoj svečanosti prisustvovalo je više od 250 klijenata, poslovnih partnera i ljubitelja BMW brenda....Pozdravljajući goste, vlasnik kompanije Slobodan Mitić,...

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.