19.10.2016 ::: Svečano otvaranje BMW servisnog centra u Nišu

Izvor: AutoMagazin, 19.Okt.2016, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

19.10.2016 ::: Svečano otvaranje BMW servisnog centra u Nišu

U čast jubileja, 100 godina BMW grupe, ovlašćeni diler BMW vozila Mitić Company,  otvorio je 18.10. novi BMW Servisni centar u Nišu. Ovoj svečanosti prisustvovalo je više od 250 klijenata, poslovnih partnera i ljubitelja BMW brenda...

Pozdravljajući goste, vlasnik kompanije Slobodan Mitić, podsetio se početka rada svoje kompanije koja uspešno posluje već 25 godina. >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << Direktor Delta Auto Grupe, Aleksandra Đurđević uručila je zahvalnicu Slobodanu Mitiću za jednaku posvećenost BMW brendu i klijentima.

Novi servisni centar u skladu je sa najvišim i najmodernijim BMW standardima po čemu je jedinstven u regionu, a ujedno predstavlja i krunu poslovanja Mitić Company, koja je svoje znanje i iskustvo, sticano godinama, pretočila u servisni objekat sa ciljem da maksimalno izađe u susret i najzahtevnijim BMW klijentima.

Petnaest godina poslovanja sa BMW-om garantuje da klijenti sa puno poverenja mogu da prepuste brigu o svom BMW vozilu Mitić Company, Dimitrija Tucovića bb, Niš.

PR

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.