Na Audijevom salonu reklama za BMW

Izvor: B92, 27.Apr.2010, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Audijevom salonu reklama za BMW

BMW i Audi ne vole se javno. Dvojac nemačkih premium proizvođača zaratio je 2009. godine, serijom reklamnih panoa i televizijskih reklama. Sada je BMW odlučio da borbu prenese na globalni nivo.



Fasadni deo Audijevog glavnog prodajnog salona u Hong Kongu BMW-u je poslužio kao idealno mesto za oglašavanje nove serije 5.

S >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obzirom da fotografija govori više od hiljadu reči, ne nalazimo potrebu za ulaženje u detalje, ali recimo samo da s nestrpljenjem očekujemo odgovor marketinškog odeljenja proizvođača s četiri prstena.

Očigledno da nemački dvojac u Mercedesu više ne vidi konkurenciju, verovatno jer je, prema poslednjim prodajnim rezultatima za prvi kvartal 2010. godine, pao na treće mesto.

Izvor - T-Portal

Novi Audi A8 stigao u Srbiju

BMW Gran Coupe Concept

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.